Als je 't ons vraagt... Chiro!

Elke zondagmiddag zijn alle meisjes van 6 tot 17 jaar uit Deerlijk en omstreken van harte welkom in ons chiroheem. (Kardinaal Cardijnlaan 8)
Een bende enthousiaste leidsters wacht hun op om tussen 14u en 17u een namiddag vol plezier te beleven.

Na een formatie en het roepen van de kreten gaat elke afdeling naar z'n eigen lokaal, waar ze elke afdeling afzonderlijk spelletjes, die aan de leeftijd zijn aangepast, te spelen. Van al dat spelen krijg je natuurlijk ook honger, om 4u is het tijd voor een pauze. Dan kunnen de leden hun koek en drankje nuttigen. Drankjes kunnen bij ons in de chiro verkregen worden voor € 0,80 of zelf meegebracht worden. Daarna wordt de activiteit verdergezet of is er tijd voor nog een ander klein spelletje. Om 17u komen de ouders toe en wordt het weer tijd om naar huis te gaan. Maar gelukkig is er dan weer die volgende chiro-zondag om naar uit te kijken! Vol nieuwe spelletjes en plezier!

Nieuwe leden mogen bij ons altijd 3 keer komen proberen. Na de derde activiteit vragen we hen te beslissen of ze verder in de chiro willen blijven of niet. Indien ze willen blijven, moeten ze zich inschrijven, want pas dan kunnen we de leden verzekeren.